ο περιεχόμενο του ιστότοπου orl-ierapetra.gr είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας.

Τυχόν περιγραφή ή αναφορά προϊόντος, υπηρεσίας ή έκδοσης (συμπεριλαμβανομένης περιγραφής ή αναφοράς μέσω συνδέσμου-hyperlink) δεν αποτελεί αποδοχή ή προώθηση αυτού του προϊόντος, υπηρεσίας ή έκδοσης από τους γιατρούς της ιστοσελίδας και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως τέτοια, εκτός αν κάτι τέτοιο αναγράφεται ρητά.

Το orl-ierapetra.gr δεν συστήνει ή προτρέπει σε συγκεκριμένες ιατρικές εξετάσεις, φαρμακευτικά προϊόντα ή άλλες πληροφορίες που μπορεί να αναφέρονται στον παρόντα δικτυακό τόπο. Εάν κάποιος ηλεκτρονικός επισκέπτης βασιστεί σε οποιαδήποτε πληροφορία η οποία παρέχεται από τον παρόντα δικτυακό τόπο, αυτό γίνεται με δική του προσωπική αποκλειστική ευθύνη.

Oι παρόντες Όροι Χρήσης συνιστούν ολόκληρη τη συμφωνία ανάμεσα σε σας ως χρήστη της Ιστοσελίδας και του Ιατρείου σχετικά με το αντικείμενο αυτό. Σε περίπτωση που αρμόδιο δικαστήριο κρίνει ότι κάποια διάταξη των παρόντων Όρων είναι άκυρη ή ανεφάρμοστη, συμφωνείτε ότι οι λοιπές διατάξεις θα παραμείνουν σε πλήρη ισχύ..

Μετάβαση στο περιεχόμενο